Millist köögikoort suurköögis kasutada?

FoodMood / LM Keskus

FoodMood on üle 25 aasta HoReCa sektoris tegutsenud ettevõte. Me tarnime kvaliteetset värsket liha, kala, tänavatoitu, pagaritooteid, õlisid ja palju muud vajalikku sinu restorani, hotelli või suurkööki. Uuri lähemalt siit

Tahan sulle tutvustada kahte minu silmis väga geniaalset Debicu toodet.

Mida enam ma Debicu tooteid lähemalt uurin, seda enam olen veendunud Debicu kõrges kvaliteedis ja köögisõbralikkuses. Järjekordselt tuleb au anda Debicu meeskonna sihikindlusele ning innovatsioonipüüdlustele, mis on taas vilja kandnud.

Täna räägin sulle lähemalt, miks suurköögil on tark eelistada just Debicu köögikoori. Vaatame lähemalt kahte taimset köögikreemi: Debicu Vegetop 15% ja Debicu Vegetop 33%.

Taimse köögikoore eelised köögis

Mõlemad tooted on suures osas taimset päritolu alternatiivid traditsioonilisele köögikoorele. Need ei ole küll 100% piimavabad, kuid piima osakaal on viidud väga madalale ja see annab köögis kokates mitmeid eeliseid.

Debicu köögikreem Vegatop 15%

Debicu köögikreem Vegetop – 15% (Culinaire Vegetop)

Debicu köögikoorel Vegetop 15% on samad omadused, mis toidukoorel Debic Culinaire Original. See tähendab, et ta on ehtsa koore maitse ja kontsistentsiga, kuid juurde on lisatud taimsete rasvade funktsionaalsus.

Debicu koorte võrdlused
Debicu köögikoor ei kalgendu kuumutades

Debicu Vegetop 15% koor seob end perfektselt teiste toiduainetega, kuumutamisel rasv ei eraldu ning seejuures koor ka ei vahuta (vaata pildilt). See kõik annab sulle köögis toimetades mugavuse ja kiiruse, mida sul tipptundidel hädasti vaja läheb.

Debicu Vegetop 15% taimne köögikoor sobib hästi ka külmade kastmete valmistamiseks, on happekindel ning lisaks sellele on ta tänu taimsele koostisele ka soodsam.

Mõned olulised omadused Debicu Vegetop 15% koore puhul

  • Taimsetel õlidel baseeruv
  • Suurepäraste omadustega ning mugav köögis toimetada
  • Kombineerub hästi teiste toitudega
  • Ei kalgendu kuumutades
  • Multifunktsionaalne: valmista sellest kastmeid, magustoite ja palju muud

Debicu köögikreem Vegetop 33%

Tegemist on teise suures osas taimse alternatiiviga vahukoorele. Need, kes seda Debicu koort maitsta on saanud, teavad, et sellel on ehtne ja suurepärane kooremaitse. Köögikreem vahustub kiirelt ning hoiab oma kohevat tekstuuri hästi. Lisaks kannatab see koor ka külmutamist. 

Mõned omadused, mille võib Debicu Vegetop 33% juures välja tuua:

  • Taimsetel õlidel baseeruv köögikreem
  • Ilus valge värvus
  • Multifunktsionaalne: sobib nii kastmetesse kui vahustamiseks
  • Vahustatuna on külmutamiskindel

FoodMood teeb Debicu tooted ka Eesti kokkadele kättesaadavaks. Vaata kogu Debicu tootevalikut siit.

Leave a Comment